top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според Ърни Хъдсън нова игра по Ghostbusters "Определено ще има"

Излизането на Ghostbusters: Afterlife върна паранормалната комедийна поредица в светлината на прожекторите, а повишеният интерес означава, че получаваме и нова видео игра – актьорът Ърни Хъдсън сега потвърди предишните слухове.

 
Ghostbusters: Afterlife
 

Хъдсън, както всички знаем, играе ролята на Уинстън Зедемор във филмовата поредица и той говори в YouTube канала на Countdown City Geeks за предстоящата игра.


Актьорът допринесе с гласа си и лицето си към видеоиграта Ghostbusters от 2009 г., която наскоро беше ремастерирана на Switch, и беше попитан дали би искал да участва в друга игра:

Току-що получих имейл, защото работим по друга видео игра. Сега планират да направят записа и не съм много сигурен кой ще го направи. Знам за мен и Дани (Дан Айкройд). Не съм сигурен, че Били (Бил Мъри) ще направи нещо по въпроса. Така че, ще има още една видеоигра... Кога ще я пуснат, не знам, но определено ще се случи.

Той дори разказа малко за проблемите, които разработчиците са имали, за да направят ликът му правилно:

Изпращаха ми прототипи на героя, за да направят образа ми правилно, което изглеждаше им бе трудно. Толкова ми е странно, че могат да направят Бил Мъри, Дан Айкройд и Харолд Рамис да изглеждат точно както изглеждат, но накрая аз да изглеждам като Еди Мърфи или някой друг.

Преди няколко месеца Ghostbusters News съобщи, че Raphael Saadiq от Illfonic е пуснал новината, че неговото студио „в момента работи върху Ghostbusters“, така че е справедливо да се предположи, че това е проектът за, който Хъдсън говори, въпреки че няма официална дума за нова игра все още. Остава също да се види дали тази нова игра е базирана на Ghostbusters: Afterlife или е изцяло нова история.


Illfonic е екипът зад видео играта Friday the 13th, а също така е работила и върху заглавия като Predator: Hunting Grounds и Arcadegeddon.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page