top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият проект на Hello Games е изключително амбициозен

Новият проект на Hello Games би изглеждал невъзможен за създаване дори с 1000 души зад него, каза разработчикът.

 
Sean Murray Hello Games
 

Говорейки пред IGN, съоснователят и управляващ директор на студиото Sean Murray каза, че макар да не е продължение на No Man's Sky, новата игра е също толкова амбициозна.


От известно време работим върху нещо доста амбициозно. Това е малък екип, но ни харесва така. Подобно на No Man's Sky, това е проект от типа, който дори и да имахме хиляда души, работещи по него, пак щеше да изглежда невъзможно.

Играта беше в "много ранна" разработка към септември миналата година, но Murray увери, че No Man's Sky все още ще получава редовни актуализации и не е изцчло завършена. Двете игри не оказват влияние върху развитието на другата.No Man's Sky не се задържа от следващия проект, но нито пък новото нещо се забавя от No Man's Sky. Имаме достатъчно късмет, че можем да позволим на хората да се движат свободно, за да работят върху това, което ги вълнува.

Нищо друго не се знае за новия проект на Hello Games и това вероятно ще бъде така още известно време, тъй като Murray по-рано каза, че са си научили урока за разговорите за игри, които са в твърде ранен етап на разработка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page