top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха нов Hori контролер и стик за PS5

Производителят на периферни устройства HORI и Sony обявиха нов PS5 контролер и стик, като и двете ще бъдат налични скоро. След пускането на пазара контролерът Fighting Commander OCTA ще струва $59,99, а Fighting Stick-a ще струва $199,99.

 
Hori Ps5 controller
 

HORI Fighting Commander OCTA PS5 Controller


HORI може да се похвали с „най-добрия“ D-pad в индустрията, удобно за потребителя разположение с шест бутона и подобрена ергономия. Контролерът OCTA PS5 разполага с жак за слушалки, аудио контроли и регулируема чувствителност на D-pad-а. Има и множество опции за персонализиране, достъпни за играчите чрез придружаващо приложение. OCTA е кабелен контролер, който елиминира забавянето.


HORI PS5 Fighting Stick

PS5 Fighting Stick-a е специално проектиран за използване в турнири. Стикa може да се отвори, което позволява на играчите да имат достъп до частите му за персонализиране и поддръжка. Той използва лоста Hayabusa на HORI и бутони с матово покритие, разполага с аудио и микрофонни контроли и сменяеми изображения. Освен това стика позволява на играчите да създават до четири персонализирани профила чрез придружаващото приложение и е необходим един бутон, за да превключвате между профили в движение.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


141 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page