top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че нови игри по Infamous и Sly Cooper са в процес на разработка за PS5

Според популярният лийкър в индустрията Accngt, се съобщава, че се разработват продължения на Infamous и Sly Cooper. Въпреки че мнозина може да не са наясно кой е лийкърът, трябва да се отбележи, че той имат доста добър опит. Източникът разкри подробности за Star Wars Eclipse няколко дни преди цялото разкритие да се осъществи и оттогава редица течове са били верни.

 
Infamous Sly Cooper
 

Стигайки до самите игри, не е изненадващо, че тези две игри са в процес на разработка. Напоследък видяхме някои масивни ходове от Xbox, като се започне с придобиването на Bethesda и за Blizzard. Скоро след това станахме свидетели как Sony реагира с доста изненадващ ход, като придоби Bungie. Беше съвсем очевидно, че конзолните войни се нагряват и Microsoft наистина подобрява играта си.

С толкова много придобивания, извършени от Microsoft, е много очевидно, че някои вълнуващи заглваия могат да бъдат в процес на разработка. Докато Sony издаваше нови игри от своите студия, продълженията на някои от по-старите заглавия все още са силно очаквани от общността. Франчайзите Infamous и Sly Cooper несъмнено са два от най-популярните, така че има много смисъл Sony да ги върне.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page