top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нов модел за микротранзакции на Gran Turismo 7 означава, че някои автомобили ще да струват над 50 лв

Играчите се питат как се обработват микротранзакциите в новия Gran Turismo 7, след като беше разкрито, че Polyphony Digital е премахнала директните покупки на автомобили в полза на закупуването на кредити. Това доведе до това, че някои автомобили могат да струват повече от 50 лв.

 
 

В последната игра на Gran TurismoGran Turismo Sport — отделни автомобили можеха да бъдат закупени на определена цена. В Gran Turismo 7 обаче играчите могат да придобиват само валута в играта, наречена кредити, които варират от 6 лв за 100 000 кредита или до 40 лв за 2 000 000 кредита.


Докато кредитите могат да бъдат спечелени в играта, тази нова система за микротранзакции доведе до някои промени в пазара след последната игра на Gran Turismo. Според VGC, колите, които биха стрували 6 лв в Gran Turismo Sport, са почти 80 лв лв, тъй като струват 3 000 000 кредита или закупуването на опцията от 2 000 000 кредита два пъти.


Кредитните разходи на Gran Turismo 7 вероятно имат за цел да насърчат играчите да се стремят към своите мечтани коли и да печелят кредити чрез предизвикателства в играта. Но загубата на еднократни покупки на автомобили все още ужилва. Освен това, като се има предвид, че някои легендарни коли струват 3 000 000 кредита, липсата на опция за закупуване само на необходимата сума също оставя горчив привкус.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page