top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-новата версия на Minecraft: Bedrock Edition загатва за Spectator режим

Последната актуализация на Minecraft има редица изненади за играчите на Bedrock Edition, включително очаквания режим Spectator.

 
Minecraft
 

От версия на Minecraft 1.18.30 Spectator режимът е наличен като изключително ранна функция на Bedrock. Подобно на режима на noclip в други игри, той позволява на играчите да летят и да изследват картата, без да засягат или взаимодействат със света на играта по какъвто и да е начин. Той е достъпен за играчи в Minecraft: Java Edition от 2014 г., но конзолите и мобилните играчи все още не са получили функцията.

Тази конкретна версия на Spectator Mode обаче все още не е завършена. Mojang се погрижи да отбележи за нетърпеливите играчи, че все още е в процес на работа и че не е особено надежден. Имайки това предвид, Minecraft: Bedrock Mode е планиран да получи Spectator Mode след предстоящата актуализация 1.19 Wild, въпреки че ще бъде пуснат по-късно тази година.


Други допълнителни функции, които играчите могат да тестват, включват актуализирано изживяване за създаване на нов свят, светове с 64-битови seeds, Deep Dark и Warden, както и различни корекции на грешки и подобрения.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page