top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новата Need for Speed ще съчетава фотореализъм с "аниме елементи"

След неотдавнашни твърдения, че новата игра Need for Speed ​​на разработчика Criterion може да стартирана през ноември, сега се съобщава, че състезателната игра ще се развива в измислена версия на Чикаго и ще комбинира "фотореалистичен" художествен стил с "аниме елементи".

 
Need for Speed
 

Това е според Jeff Grubb от VentureBeat, който обсъди дългоочакваният проект в последния епизод от шоуто си Grubbsnax. Разработвайки твърденията си, новата Need for Speed ​​ще бъде „фотореалистична, но ще има освен това аниме елементи“, Grubb обясни: „Ще е нещо като, когато видиш реклама на кола или нещо подобно и колата кара наоколо, но тогава пламъците на анимационни филми излитат от нея. Това е видът на естетиката, към която се стремят."


Встрани от новия визуален стил на Need for Speed, Grubb също твърди, че състезателят ще се играе в измислена версия на Чикаго, известна като Lake Shore City, и че различни познати функции ще се завърнат за тази час. Твърди се, че ще включва Autolog и неговите социални инструменти, фокусирани върху мултиплейъра, плюс възможността да "персонализирате всички части на вашата кола".


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

324 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page