top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излязоха нови снимки от предстоящата Escape From Tarkov: Arena

Escape From Tarkov: Arena беше обявена като предстоящ състезателен режим към играта с по-малки карти, ориентирани към уменията на играчите да се бият с оръжие, а не към оцеляване и елементи на грабеж. Наскоро Battlestate Games сподели първите екранни снимки от този нов режим в Twitter.

 
Escape From Tarkov: Arena
 

Escape From Tarkov: Arena вече има свой собствен акаунт в Twitter, включително нови екранни снимки в играта както от менюто, така и от геймплея, който разкрива някои ключови части от играта. Според изображенията, режимът Арена ще включва ранкед и класически режими.

Три карти на Equator, Air Pit и Bay 5 са представени в менюто на играта, от които можем да видим само Equator в екранните снимки. Изображенията показват варианта 3v3 на режим Shootout, където три отбора, всеки от които съдържа трима играчи, се борят за победа на карта, която прилича на търговски център. Единственото правило е да се елиминират противниковите играчи и то очевидно ще се случи във формат най-добър от три, което означава, че отборът, който спечели два рунда, печели играта. Като се има предвид това, вероятно трябва да изчакаме официално описание от Battlestate, тъй като това е само нашето разбиране от екранните снимки.


Друга функция, която беше потвърдена в екранните снимки, е изгледът на камера за убийство. За разлика от Escape From Tarkov, който никога не ви уведомява къде ви стрелят, дори след смъртта ви, режимът Arena ще ви позволи да видите как враговете се приближават и ви убиват.


В момента няма официална премиерна дата за Escape From Tarkov: Arena. Играта наскоро получи своята актуализация 0.13, която предостави Streets of Tarkov като нова карта, както и някои други подобрения и нови оръжия. Но все още няма информация за дата на пускане на Arena, въпреки че тези нови екранни снимки от версията Alpha вероятно означават, че ще научим повече за Arena през следващите месеци на 2023 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page