top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Реклама на Playstation 5 потенциално загатва, че ще има нова Uncharted игра

Sony пусна новa реклама за PlayStation, наречена „Live From PS5“, която показва няколко от най-големите заглавия на конзолата, както минали, така и предстоящи, в измислен новинарски сегмент, а сред клиповете има два кадъра, които не разпознаваме. И много ни напомнят за Uncharted.

 
Live from Playstation 5
 

Този измислен новинарски сегмент подчертава усилията на Spider-Man, Kratos, Ratchet и Clank, Eikon-ите от предстоящата Final Fantasy XVI и от други игри като Gran Turismo 7 и Returnal. Въпреки това, сред клиповете има два кадъра, които показват млада жена в мистериозна пещера, държаща факла, докато се приближава до древна реликва.


Вижте дали можете сами да забележите кадрите в рекламата PS5:

Хванахте ли ги? В първия клип този неизвестен герой се приближава до древна реликва, поставена на пиедестал, докато държи факла. Тя носи голяма раница с висящо от нея въже. Виждаме този герой да издухва прах и мръсотия от древната реликва. Нито една обявена игра за PS5 не ни дойде на ум, но тези два кадъра в комбинация ни напомнят най-много за поредицата Uncharted на Naughty Dog.

Преди да спекулираме, искаме да отбележам, че в съвсем скорошно интервю с Buzzfeed, президентът на Naughty Dog Neil Druckmann, който работи по поредицата Uncharted, сподели, че „сложихме точка“ и „продължаваме напред“ по отношение на франчайза. Въпреки това, Naughty Dog може да не работи по Uncharted, тя все още е заглавие и собственост на PlayStation, което означава, че друго студио може да продължи франчайза. Това не би било шокиращо, като се има предвид къде ни освят последните кадри на Uncharted 4: A Thief's End, в които се появиха филналните надписи.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page