top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Бета версията на новата фърмуер актуалиция на PS5 стартира утре!

Sony ще пусне нова бета версия на фърмуера на PlayStation 5 утре, като пълното глобално стартиране е насрочено за по-късно тази година. Акцентът на новия системен софтуер изглежда е върху гласовите партита, които някои от вас може да си спомнят, че предизвикаха шум преди няколко години, когато японският гигант направи някои неочаквани промени в начина им на работа.

 
playstation firmware
 

Вече ще можете да създавате отворени и затворени партита както на PS5, така и на PS4. Open Party означава, че всеки може да се присъедини, стига да сте приятели със съществуващ член на партито. Както бихте очаквали, закритите ще изискват покана. За да се справи с това, Game Base е обновена, с нови раздели, които ви позволяват да превключвате между приятели, партита и съобщения. Всичко това трябва да помогне за рационализиране на нещата.

playstation firmware

Има и други подобрения в качеството на живот, като по-лесен достъп до Share Play и някои промени в интерфейса на заявките за приятелство, които ще улеснят отказването. Вече ще имате възможност да закачите до пет от най-често играните ви игри към началната страница на вашият PS5 и ще можете да показвате повече игри на лентата наведнъж – до 14. Също така ще можете да филтрирате игрите си по жанр.

playstation firmware

В допълнение, Trophy интерфейсът получава още една визуална промяна, докато Sony добавя опционални гласови команди към конзолата от ново поколение, въпреки че първоначално това ще бъдат ограничени до английски език.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download195 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page