top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Задава ли се нова Prince Of Persia?

Съобщава се, че Ubisoft разработва нова Prince of Persia игра, както и продължение на вдъхновената от гръцката митология Immortals: Fenyx Rising от 2020 г.

 
Prince of Persia
 

Това е според Tom Henderson, който цитира „няколко източника с познание за плановете на Ubisoft“ в статия за Xfire. Ubisoft вече даде да се разбере, че има много игри, които се разрабоват и се говори, че една от тях е Assassin’s Creed Rift, междинна между Valhalla и предстоящата Assassin’s Creed Infinity.


По отношение на продължението на Immortals: Fenyx Rising, Henderson твърди, че играта вече е в предварителна подготовка, като в момента Ubisoft осигурява персонал.


Междувременно новата игра Prince of Persia е напълно отделна от предстоящият римейк Prince of Persia: The Sands of Time и се твърди, че ще се вдъхновява от Ori и използва 2.5D шаблон.


Ubisoft все още не е обявила нищо за нито един от тези проекти, но Henderson има солиден опит, така че да се надяваме, че отново е прав.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

110 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page