top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

В New State Mobile ще има Among Us събитие!

PUBG: New State от Krafton беше преименуванa на New State Mobile наскоро и получава редовни актуализации с нови режими, оръжия, зони, опции за персонализиране, събития и други.

 
New State Mobile
 

Днес Krafton и Innersloth обявиха сътрудничество, което пренася Among Us в New State Mobile. Събитието за сътрудничество ще се проведе от 21 април до 19 май с участието на мини-игри, артикули в играта и много други на тема Among Us на Troi. Ще включва основна механика от Among Us като мини-игра преди началото на мач на Troi. Един член на екипа ще бъде произволно определен като измамник, докато други членове се опитват да избегнат убийството. Ще бъдат налични за закупуване специални неща като маска, палто, вътрешно облекло, раница, оръжия, превозни средства и други.


Към момента това сътрудничество ще бъде въведено в актуализацията за април. Ще има и събитие за мини-игри, включващо различни тематични мисии за отключване на тематична рамка, заглавие, икона и други за профилите в играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page