top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има нова Subnautica!

Да, вече можем да кажем, че „Subnautica 3 е потвърдена“ – освен ако не сте наистина педантични, в този случай трябва да кажем „третота игра в серията Subnautica е потвърдена“.

 
 

Така или иначе, разработчикът Unknown Worlds обяви, че „следващата игра във вселената на Subnautica“ е в процес на разработка, заедно със списък с работни места, който разкрива няколко неща за посоката на предстоящата игра.


Разработчиците търсят старши дизайнер на разкази, който „ще си сътрудничи в тясно сътрудничество с екипа, за да разказва завладяващи, драматични истории в контекста на игровото изживяване, като същевременно ще дефинира историята и знанието на нов фантастичен свят и неговите извънземни обитатели. Този човек има уникалната възможност да се присъедини към екипа в началото на разработката и да помогне за установяване на наративната посока на любим франчайз.”


Unknown Worlds ни казаха още в началото на 2021 г., че студиото се интересува от създаването на продължение, по-голямо от Below Zero, и че вероятно ще „преосмислят“ мултиплейърът за такъв проект. Съвсем наскоро разработчиците обявиха оригинална „игра, определяща жанра“, която ще влезе в ранен достъп някога тази година.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page