top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще излезе ли нов Switch с премиерата на Breath of the Wild 2?

Някои експерти по технологии за игри смятат, че скорошните кадри от геймплея на The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 може да изглеждат твърде добри за хардуера на Nintendo Switch.

 
Breath of the Wild 2
 

В епизод на Digital Foundry Weekly – който редовно предоставя информативни технически разбивки за производителността на видеоигрите в множество системи – членовете на DF Richard Leadbetter, John Linneman и Alex Battaglia анализираха най-новия трейлър за Breath of the Wild 2.


Отвъд подробния поглед върху това как играта включва различни технологии, за да направи играта по-жизнена и по-рязка от своя предшественик, групата започна да се съмнява дали Nintendo Switch в момента може да се справи с подобрената графика.


Както Battaglia посочи, обемните облаци на Switch рядко се виждат и перфектното anti-aliasing – нещо, с което дори Xbox Series X се бори – също сочи, че кадрите от продължението може да работят на по-мощна версия на хибридната конзола на Nintendo.


Както отбеляза групата, това може да е и случай, който просто да изобразява геймплея, за да изглежда възможно най-добре за този конкретен трейлър, въпреки че компанията рядко прави това и предпочита да покаже точно как нейните игри работят на действителния хардуер на Switch.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page