top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще излезе ли нов Switch с премиерата на Breath of the Wild 2?

Някои експерти по технологии за игри смятат, че скорошните кадри от геймплея на The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 може да изглеждат твърде добри за хардуера на Nintendo Switch.

 
Breath of the Wild 2
 

В епизод на Digital Foundry Weekly – който редовно предоставя информативни технически разбивки за производителността на видеоигрите в множество системи – членовете на DF Richard Leadbetter, John Linneman и Alex Battaglia анализираха най-новия трейлър за Breath of the Wild 2.


Отвъд подробния поглед върху това как играта включва различни технологии, за да направи играта по-жизнена и по-рязка от своя предшественик, групата започна да се съмнява дали Nintendo Switch в момента може да се справи с подобрената графика.


Както Battaglia посочи, обемните облаци на Switch рядко се виждат и перфектното anti-aliasing – нещо, с което дори Xbox Series X се бори – също сочи, че кадрите от продължението може да работят на по-мощна версия на хибридната конзола на Nintendo.


Както отбеляза групата, това може да е и случай, който просто да изобразява геймплея, за да изглежда възможно най-добре за този конкретен трейлър, въпреки че компанията рядко прави това и предпочита да покаже точно как нейните игри работят на действителния хардуер на Switch.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
57 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page