top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтекоха нови кадри от сериала Last of Us

Откакто беше обявена телевизионната адаптация на HBO на The Last of Us, феновете настояват за всякаква информация, за да видят как може да изглежда проектът.

 
The Last of Us
 

Сериалът се снима в момента, което означава, че все още сме далеч от премиерата, но имаме някои нови изтекли кадри, които да ни помогнат за известно време, както и да ни дадат представа за това какво върви шоуто.


От вчера се появиха нови кадри от снимачната площадка на шоуто в Алберта, Канада. Клиповете, заснети в центъра на Калгари, представят военни превозни средства, ревящи тълпи и изобилие от изстрели – възгласи на „Свобода!“ и „Майната им на FEDRA!“ може да се чуе, последното от които се отнася до измислената Федерална агенция за реагиране при бедствия на играта.


Въз основа на това, което казват тълпите, вероятно гледаме към членовете на Fireflies, бунтовническата група, която насочва Joel в неговото пътуване. Вероятно Калгари се използва като заместник за Бостън, тъй като повечето от срещите с FEDRA в The Last of Us се случват в началото на играта, която започва в Масачузетс, преди да отведе играчите на пътешествие из цялата страна.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

299 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page