top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нов трейлър на Kirby And The Forgotten Land! Демото вече е налично за сваляне!

Днес беше пуснат нов трейлър за Kirby and the Forgotten Land, който трябва да остави развълнуваните фенове без повече въпроси относно играта. Въпреки това, всеки, който се отдалечи от видеото и е любопитен за предстоящото заглавие на Kirby, може да опита играта благодарение на демото, достъпно в eShop-а на Nintendo.

 
Kirby And The Forgotten Land
 

Днешният трейлър за Kirby and the Forgotten Land не разкрива твърде много нова информация, разглеждайки враговете на играта, Beast Pack и множеството трансформации, които Kirby може да използва. Бяха показани и няколко допълнителни версии на Mouthful Mode, включително Stairs Mouth, който позволява на Kirby да движи голямо стълбище, и Pipe Mouth, който може да използва, за да разбива стени.

Дейностите, достъпни за играчите в Waddle Dee Town на предстоящата игра на Kirby, също получиха значително място в трейлърът. В центъра играчите ще могат да надграждат своите трансформации, да пазаруват за храна или да участват в мини-игри, като риболов или работа на непълно работно време. В Колизеума на града играчите ще могат да се бият с ръкавицата на Kirby и босовете на Forgotten Land и в крайна сметка дори да се бият срещу самия Meta Knight.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page