top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нов трейлър на Like A Dragon: Ishin! ни показва над 10 мини игри

След тийзъра, посветен на земеделието и страничните дейности, Sega и Ryu Ga Gotoku Studio пуснаха друг трейлър за Like A Dragon: Ishin!, представяйки гама от мини-игри, в които играчите могат да участват, когато имат нужда от почивка от наситената с екшън игра.

 
Like A Dragon: Ishin!
 

Наред с традиционните японски танци Buyo, някои от мини-игрите, които ще се завърнат в Like A Dragon: Ishin! включват чо-кан, състезание с пилета, камък-ножица-хартия, риболов, кои-кои, караоке, покер, очихо-кабу, шоудаун със саке, магазин за удон, чувствено лечение и други. Играчите могат да участват в мини-игри, за да си починат от основната история, тъй като могат също така да получат награди, ако победят.


Мини-игрите в поредицата Yakuza се считат за основни дейци за популярността сред играчите. Освен подисторийни мисии и странични дейности, играчите могат да прекарват време в мини-игри, за да останат ангажирани, докато не напредват в основната история. Има изобилие от мини-игри, от които да избирате, като всяка има уникална предпоставка, съчетана със забавление и вълнение. Въпреки това, една от тях се откроява с базирана на ритъм структура, караоке, което задължава играчите да натиснат съответния бутон навреме, за да уловят ритъма. Те трябва да поддържат темпото, за да се насладят на сцена, свързана с песента в края.


Ociho-Kabu също е сред мини-игрите, които ще се завърнат в Like A Dragon: Ishin!, базираната на карти хазартна игра, представена за първи път в Yakuza 3. В Ociho-Kabu четирима играчи се състезават един срещу друг с ханафуда или кабуфуда колода карта, за да доведат общия брой ръце до 9, за да спечелят шоудауна. Печалбите на играчите се определят от това колко залагат на ръцете си. Освен това, по-високи трудности могат да бъдат отключени, след като са изиграни достатъчно рундове. Друга мини-игра, която за първи път се появява в Yakuza 3, е покерът, класическа игра с тесте от 52 карти, която изисква играчите да определят печалбите си в зависимост от това чия ръка е най-добра в сравнение с другите комарджии.


Въпреки това, мини-игрите, на които играчите могат да се насладят, не са ограничени до тях, тъй като те могат да се присъединят към надбягвания с пилета, събития с танци Буйо, магазини за удон, както и състезания за саке и състезания по обучение на оръдия в град Бакумацу.


Like A Dragon: Ishin! ще излезе на 21 февруари за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S и PC.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page