top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха нова Transformers игра!

Нова Transformers игра беше обявена на Hasbro Pulse Con. Тази игра няма премиерна дата, но се очаква да бъде пусната през 2023 г.

 
Transformers: Earthspark
 

Новата игра ще бъде базирана на предстоящия анимационен сериал Transformers: Earthspark, но връзката в момента не е известна. Сериала получи и нов трейлър на Hasbro Con. Трейлър в момента не е достъпен онлайн, но вероятно ще бъде направен по-широко достъпен скоро преди премиерата на сериала. Earthspark ще бъде пуснат на 11 ноември в Paramount+.


Не беше оповестена повече информация за новото заглавие, но тъй като излизането му е следващата година, но възможно да научим повече информация за играта през следващите месеци.

Transformers: Earthspark

Тъй като играта е повлияна от Earthspark, има добър шанс сериала и играта да имат тясна връзка и гледането на шоуто да помогне да се положат основите за бъдещата игра. Този сериал ще въведе нови идеи в света на Трансформърс. В предишни истории Трансформърс пристигат на Земята от родната си планета Кибертрон. Обратно, Earthspark ще представи ново поколение Transformers, родени тук, на Земята. Как тази промяна ще се отрази на историята ще видим през ноември.

Играта се разработва от Outright Games, които също са разработили Transformers: Battleground. Battleground беше пусната през октомври 2020 г. и беше посрещнат смесено от критиците, като получи 68% от OpenCritic. Battleground е походова стратегическа игра вдъхновена от поредицата XCOM. Battleground също беше първата игра на Transformers, пусната след изтичането на лиценза на Activision за франчайза.


Outright Games е специализирана в семейни заглавия и е добре позната със скорошната си поредица Paw Patrol и игровата адаптация на Hotel Transylvania. Може да се предположи, че тази нова игра също ще следва тенденцията да бъде семейно заглавие.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page