top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-добрите актуализации за iPhone игри: Phoenix II, Marvel Future Fight, AFK Arena, Cytus II и още

Време е да погледнем към последните забележителни актуализации. Както обикновено, не се случват много актуализации около коледните и новогодишни празници. Предполага се, че разработчиците си вземат отпуск като всички други хора. Това седмично обобщение е тук, за да ви информира с нещата, които може да сте пропуснали.

 
Mobile Gaming
 

MARVEL Future Fight, Безплатна

MARVEL Future Fight

Тя се появи малко по-късно от другите игри на Marvel, но Marvel Future Fight има налична актуализация за Spider-Man: No Way Home. Тя добавя нова, вдъхновена от No Way Home, униформа за Spidey, заедно с някои нови дрехи, вдъхновени от комикси за Kingpin и Black Cat. Kingpin получава своя Tier-3/Potential Transcended форма и са добавени някои мисии. Отидете в сектор 11 и сектор 12, за да видите колко щети можете да нанесете.

 

MARVEL Realm of Champions, Безплатна

Marvel Realm of Champions

Marvel Realm of Champions също се актуализира през последните няколко седмици, но последната версия няма нищо общо със Spider-Man. Вместо това се завръща Skaar и ще трябва да съберете най-силния си отбор, за да се опитате да го победите. Тази актуализация също прави някои подобрения на Alliance Social, партита и някои неща по потребителския интерфейс. Няколко героя бяха ребалансирани и бяха оправени няколко бъгове.

 

AFK Arena, Безплтна


AFK Arena

Away From Keyboard Arena, се завръща с нова актуализация. Нов герои като Wilder, Astar: The Brilliant Flame, са тук заедно със събитието Bountiful Trials. Има и нов режим на игра, наречен Temporal Rift, нов скин за Saurus: The Risen Warrior, някои допълнителни събития и корекции на баланса.

 

Mobile Legends: Adventure, Безплатна


Mobile Legends: Adventure

Mobile Legends: Adventure е популярна ролева игра, която произлиза от Mobile Legends: Bang Bang. Изглежда като забавна игра, ако не сте играли подобни неща. Тази актуализация включва нов легендарен скин, наречен Thunder Tamer, плюс някои допълнителни подаръци за тези, които дадат малко пари в играта. Може би най-важното е, че има нови глави в Кампанията. Вече можете да играете чак до глава 65.

 

Star Traders: Frontiers, $6,99


Star Traders: Frontiers

Изглежда, че Trese Brothers не си вземат почивка, дори по време на празниците. Има актуализация за Star Traders: Frontiers. Повечето актуализации за тази игра се отнасят до неща, които са доста дълбоко в кода. Това е и този случай. Някои промени в баланса, някои подобрения на потребителския интерфейс, няколко корекции на скрипта и някои поправки. Много от тези промени може да са почти невидими за вас, но ще направят по-гладко и по-добро изживяване.

 

Cytus II, Безплатна


Cytus II

Подобно на много от другите игри на Rayark, Cytus II просто продължава да расте с течение на времето. Тази актуализация на съдържанието включва връзка с Arknights, добавяйки Amiya в играта заедно с десет песни от саундтрака на Arknights.


 

Pokemon GO, Безплатна


Pokemon GO

Pokemon GO може да не е феноменът, който беше някога, но все още е доста силен. Последната актуализация добавя нова функция за книга с пощенски картички, която ви позволява да запазвате спомени от места, които вие или вашите приятели сте посетили. Всичко, което трябва да направите, е да закачите пощенската картичка в книгата си и тя ще бъде там, за да се смеете на стари години.

 

Angry Birds Dream Blast, безплатна


Angry Birds Dream Blast

Това е зимна актуализация. Има някои страхотни нива със зимна тематика, тематични бонуси и специален нов аватар, който можете да получите. 

Phoenix 2, безплатна


Phoenix 2

Получавате три нови мисии за изпълнение всеки ден, всяка с различно ниво на трудност. Трябва да завършите поне една, за да избегнете понижение, докато завършването на трите ще ви спечели повишение. Достигнете достатъчно висок ранг и някои специализирани мисии ще бъдат достъпни за вас. Освен това, четири нови кораба са добавени към играта. Това прави сто кораба общо в играта.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page