top of page
  • Снимка на автораCrazyR

New World е ТОЛКОВА популярна, че сървърите изпитват сериозни проблеми

Дългоочакваното ММО на Amazon най-накрая се появи на пазара и бързо привлече вниманието на геймърите. New World дори се превърна в една от най-играните заглавия в Steam, като бяха отчетени над 700 000 играчи.


New World Server Issues

Тази огромна популярност на New World, обаче, носи и своите последствия. Сървърите на играта са изключително препълнени и много играчи едва успяват да влязат. Някои геймъри докладват, че ги изхвърля и от списъка с чакащи и трябва да почнат отначало и отново да чакат с часове. Amazon вече търсят решение на проблемите, като на 28-ми обявиха, че ще пуснат още сървъри, защото главната им цел е всеки играч да може да влезе в света на New World възможно най-бързо.


Иначе освен популярността си в Steam, New World се радва и на интерес в Twitch - във вторник бяха отчетени над 900 000 зрителя. Някои от каналите предлагат и награди, които са под формата на предмети за играта. Само времето ще покаже колко време ще се задържи интереса на геймърите към New World. Amazon се надяват ММО-то да пожъне огромен успех, защото предходната игра, Crucible, се провали да привлече аудитория и бързо беше отменена.

268 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page