top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха плановете за 2022 г. на New World

Amazon Games Studios обявиха плановете си за предстоящото съдържание, насочено за New World.

 
 

По-късно този месец можете да очаквате актуализацията Heart of Madness, която включва експедицията Tempest Heart, 3v3 PvP арени, PvP награди и оръжието Blunderbuss.


Можете да научите повече информация за актуализацията Heart of Madness чрез видеото на разработчиците, което показва свръхестествената алтернативна реалност на ума на Isabella, която отстъпва място за корупция и хаос.Екипът говори за това как са искали това да се почувства драстично различно от това, което играчите са се сблъсквали преди, и обсъжда комплектите, които водят до финалната битка с Isabella.


През лятото идва новата експедиция Barnacles and Black Powder, която ще включва търсач на експедиционна група заедно с лятно събитие.


Тази есен ще се отвори територията - Brimstone Sand, експедицията Ennead ще започне, ще бъдат добавени класации, ще бъде добавен Greatsword към играта, събитието Nightvale Hallow ще се проведе, както и събитието Turkulon 2022.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page