top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха новият World of Warcraft експанжън - Dragonflight! Lich King се завръща в WoW Classic!

Azeroth и неговите герои се издигат в небето в най-новият експанжън на World of Warcraft - Dragonflight. Blizzard обяви World of Warcraft: Dragonflight по време на живо предаване, което включваше визуализация на разширението и обявяването на World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King.

 
World of Warcraft Dragonflight
 

Съобщението за разширението включваше кинематографичен трейлър, който даде на играчите поглед върху историята на Azeroth, преди да разкрие как драконите се завръщат в съвременният свят, за да победят древна заплаха.


Dragonflight ще постави драконите на Azeroth в центъра на историята на Warcraft за първи път след Cataclysm през 2010 г. Те потърсиха помощта на смъртните герои в света, за да възстановят силите си и да спрат нововъзникналото зло. За да направят това, играчите ще пътуват до Dragon Isles, които ще бъдат разделени на пет различни зони.Новият експанжън ще добави и нова раса, наречена Dracthyr: променящи формата дракони с драконови и хуманоидни форми. Dracthyr ще може да се играе само като Evoker, нов клас, който също се въвежда в Dragonflight. Evoker е клас, който може да бъде избран само от героите на Dracthyr.


Evoker има две специализации, от които да избирате: Devastation, първата нова спецификация на World of Warcraft за нанасяне на щети след пускането на играта и Preservation, лечител. Dracthyr-ът може да се присъедини или към Alliance, или към Horde и ще стартира в собствената си специална стартова зона, на по-високо ниво от другите стартови раси и класове.


World of Warcraft Dragonflight

Освен тези по-големи нови функции, Dragonflight ще включва и много по-малки актуализации, които ще бъдат добре дошли за феновете. Професиите получават масивно надграждане под формата на работни поръчки, което ще позволи на играчите да се наемат по-лесно за създаване на предмети, както и ново оборудване за професии и нова система за специализация. Blizzard също надгражда основния потребителски интерфейс на World of Warcraft за това новото разширение.


Може би най-голямото систематично допълнение в разширението са новите дървета за таланти в играта. Системата напомня дърветата на талантите, които World of Warcraft имаше, и ще даде на играчите десетки опции и комбинации, за да персонализират класа си точно така, както искат да го играят, според Blizzard.


Dragonflight все още няма премиерна дата.


World of Warcraft Dragonflight

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

256 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page