top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха кадри от новата Yakuza

Тъй като непрекъснато получаваме нови игри на Yakuza и тъй като те толкова често се развиват на едни и същи места с едни и същи хора като главни роли, използвайки един и същи двигател, поредицата никога не е имала нужда от големи, поетапни разкрития. Вземете например следващата игра, която виждаме за първи път... през очите на разработчика.

 
Yakuza
 

Видеото е от 17-минутна обиколка на Ryu Ga Gotoku Studio, разработчици на поредицата. Въпреки че по-голямата част от него е изпълнена с учтиви интервюта и поглед върху настройката на екипа за улавяне на движение, има няколко части, където получаваме много кратък, първи поглед към следващата игра от поредицата.


Знам, това не е много! Но виждаме новата и подобрена прическа на Ichiban. (Или стара и подобрена прическа, тъй като носеше конска опашка, когато беше освободен от затвора в последната игра. Не забравяйте, че къдренето му от Like a Dragon беше резултат от фризьорска катастрофа!)Можем също да видим старите му приятели Yu Nanba (бездомният магьосник) и Koichi Adachi (огромното бивше ченге), като и тримата се мотаят в нещо, което изглежда като апартамента на Ichiban.


Последваща история от японското списание Famitsu казва, че в допълнение към краткия поглед върху играта, също така е разкрито, че следващата игра от поредицата ще види въвеждането на „нов град“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page