top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Новини за новата игра God of War: Ragnarok предстоят да пристигнат следващата седмица.

Вече цял месец очаквахме точно тези новини.

 
 

Играта е на път да има своята точна дебютна дата, но за момента Santa Monica Studio все още не я разкриват. Играта ще бъде обявена по-точно на 30ти юни, но датата и е ключова имайки се в предвид, че таз годишните заглавия като Hogwarts Legacy, Gotham Knights, The Callisto Protocol и много други, ще бъде трудоемко за играта да ги доминира така, както доминира останалите през последните години със своята част от поредицата излязла през 2018. Все още не знаем дали Playstation ще спазят датата 30 юни, тъй като тя е по-скоро изтекла информация от хора имащи информация относно дебюта, но ако всичко е вярно се надяваме да видим и по-голямо количество показност на това какво представлява играта.

В Twitter пост, известният leak-er Snitch показа странен гиф с числа и Кратос, който доведе до множество конспирации и теории сред феновете. Съответното кратко видео може да откриете ТУК.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page