top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата VGU актуализация в League of Legends ще е на Skarner!

Резултатите са тук! Феновете на League of Legends гласуваха при кого ще отиде следващата голяма визуална актуализация в MOBA играта (визуална и геймплейна актуализация), а победителят е не друг, а самият Crystal Vanguard – Skarner. Пуснат преди десетилетие, шампионът със сигурност е достоен победител за "основен ремонт" и победи четирима други шампиони на League of Legends, за да заеме първото място в анкетата на феновете.

 
Skarner League of Legends
 

"С решителна победа шампионът, който ще получи следващото VGU, ще бъде Skarner!" разработчиците обявяват в публикация в блог си, като подчертават, че Skarner печели с голяма разлика. Шампионът спечели невероятните 33,4% от гласовете, в сравнение с Shyvana на второ място (19,6%), Tryndamere на трето (17,3%), Kog'Maw (15,3%) и Nocturne (14,4%).

Като се има предвид, че Skarner е на повече от 10 години и досега има само шест скина, той изглежда подходящ избор за следващия голям VGU на играта. Все още няма информация кога ще бъде направен, като се има предвид, че гласуването току-що приключи, но разработчиците казват, че ще минат „няколко месеца, докато започнем“. Те добавят, че можем да следим за актуализации на неговия VGU „през годината“.


Много сме развълнувани, че Skarner спечели гласуването на VGU, тъй като смятаме, че той има много потенциал да бъде нещо наистина специално в списъка на League of Legends. Опитвахме по-малки преработки по Skarner в миналото, но това никога не е увеличило скоростта му на игра, така че ще търсим да направим масивно рестартиране на неговият бийлд, тема и визуализация (подобно на Sion и Urgot).

каза водещият продуцент на шампионите Ryan ‘Reav3’ Mireles.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page