top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nicolas Cage не иска да участва във филми от Star Wars вселената

Nicolas Cage няма интерес да се присъедини към франчайза на Star Wars.

 
Nicolas Cage
 

В интервю за Yahoo Entertainment, Pedro Pascal, звезда от The Mandalorian и колега на Cage в The Unbearable Weight of Massive Talent, искаше Cage да се присъедини към него в сериала на Disney Plus.


Не съм много навит. Аз съм Trekkie, човече. Аз съм на Star Trek Enterprise. Това е мястото, където искам да игря.

, каза Cage.


Мислех, че Chris Pine е страхотен във филмите. Мисля, че филмите са изключителни. Харесвам политическите и социологическите послания. За мен това, което всъщност представлява научната фантастика и защо тя е толкова важен жанр, е, че наистина можете да кажете каквото искате, както и да се чувствате. Поставяте го на друга планета, поставяте го в различно време или в бъдещето и без хората просто да ви съдят, вие можете да изразите мислите си като Orwell или който и да е във формата на научната фантастика. И „Star Trek“ прегърна тази идея. Аз не съм от семейството на „Star Wars“. Аз съм в семейството на „Star Trek“.

Актьорът може и да не се присъединява към далечна, далечна галактика, но той поема ролята на върховния принц на мрака в Renfield, където играе Dracula, вдъхновен от стария Hollywood. Комедията на ужасите, в която участват също Nicholas Hoult и Awkwafina, трябва да излезе по кината на 14 април 2023 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

8 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички
bottom of page