top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Yoko Taro обяви франчайзът Nier за приключил

В коледно видео за феновете, създателят на Nier и Drakengard, Yoko Taro обяви Nier франчайзът за приключил, освен ако някой не им даде много пари.

 
Nier Franchise
 

С него се появява продуцентът Yosuke Saito, който отиграва коментарите на Taro, сякаш са един вид на шега. В отговор на въпроса на Saito какво Taro иска да прави със заглавието в бъдеще, Taro отговаря: „Нищо!“ Той използва възможността да каже, че серията игри Nier е приключена. Saito обаче не го приема за истина и посочва, че това може да е лъжа. Тогава Taro казва, че ще помисли добре, ако му дадат голяма сума пари.

Това не е първият път, в който Yoko Taro и други членове на екипа му общуват с фенове, използвайки хумор. Така че остава неясно дали това наистина е краят на Nier или не, но изглежда, че екипът не работи върху нищо, свързано с Nier.

В крайна сметка е добре серията да спре там, където е, особено като се има предвид въздействието, което продължава да оказва върху игрите. Не всичко трябва да продължава завинаги, а двете игри още завладяват сърцата и въображението на публиката.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page