top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Научете как да станете стриймър с masterclass на Ninja

Изкарването на прехраната, като играете видео игри и говорите за тях по цял ден, е мечта за милиони. Само малък брой всъщност правят достатъчно от Twitch, за да го правят на пълен работен ден, но можете да си дадете предимство, като знаете какво да правите. Един от най-успешните стриймъри на планетата е тук, за да помогне с това.

 
Tyler Blevins
 

Tyler Blevins, известен още като Ninja, направи милиони от кариерата си като стриймър в Twitch и несъществуващия Mixer. Той е домакин на 30-дневна практическа сесия в MasterClass, за да сподели знанията си. Регистрациите са отворени и курсът започва на 30 март. Абонаментът за MasterClass (който също ви дава достъп до класове от експерти в други области) започва от $15/месец, таксува се ежегодно.


По време на курса Ninja, който има 17,5 милиона последователи в Twitch, ще предлага насоки за основите, от които начинаещите стриймъри се нуждаят, за да започнат. Той ще даде съвети как да подобрите техниката си, да създадете разпознаваема марка и да генерирате приходи. Ninja също ще предоставя съвети за това как стриймовете да изглеждат и звучат възможно най-професионално и да използват социалните медии за изграждане и поддържане на аудитория.


Част от това, което Ninja ще сподели, ще бъде добре известно сред тези, които приемат стрийминга поне полусериозно. Той ще говори например за важността да се придържате към график и да се ангажирате автентично със зрителите, което е често срещан съвет. Има и други неща, които могат да ви помогнат да станете успешен създател.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page