top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Nintendo игри за PC? Възможно е! Това загатва GeForce Now

Когато чуете твърдение, че Nintedo ще пуснат свои заглавия за компютър, повече от вас най-вероятно ще се засмеят. И със основание - Nintendo досега не са публикували техни игри за която и да е платформа, която не е тяхна.


Nintedo Games For PC Is Possible

Но тук идва момента да споменем, че такова твърдение се загатва от лийк на GeForce Now, който ни информира, че има вероятност две Nintendo заглавия да бъдат достъпни и за PC - Mario + Rabbids Kingdom Battle и Super Mario Wii. Твърдението идва от r/GamingLeaksandRumours subreddit-а, а както вече на няколко пъти лийк на GeForce Now се оказа прав (God of War ще излезе за PC, също получихме римастър версия на GTA трилогията), имаме причина защо да вярваме, че може и да се окаже истина, че тези две заглавия на Nintendo ще излязат и за компютър.


Друго доказателство, че може би ще видим ПОНЕ Mario + Rabbids Kingdom Battle, е, че Ubisoft изпратиха DMCA наказание върху първия лийк преди няколко месеца, защото разкриваше някои техни бъдещи и необявени проекти. Mario + Rabbids Kingdom Battle е частично дело на Ubisoft, благодарение на колаборацията с Nintendo, така че има все пак някакъв шанс да я видим и за PC.


Всичко това не е официално потвърдено, но щом Sony вече се пречупиха и почнаха често да пускат техните ексклузиви за компютър, не бихме се изненадали и Nintendo да го направят рано или късно.

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page