top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo Direct 10.02. 2022 - Информация

Nintendo Direct беше натоварен със съобщения и актуализации на игри. Има смесица от ново и старо, от предварително обявени и големи изненади като Mario Kart... 8 DLC!

 
Nintendo Direct
 

Ето всички новости:


Fire Emblem Warriors: Three Hopes се развива в света на Three Houses, но ще смеси това с играта на Warriors и ще разкаже нова история. Играта излиза за Nintendo Switch на 24 юни 2022 г.

 

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp излиза на 8 април.

 

Футболът се завръща в менюто с Mario Strikers: Battle League Football! Нови сили, нова футболна броня и онлайн мултиплейър. Излиза на 10 юни.

 

Разгледайте кооперативният режим Salmon Run Next Wave от Splatoon 3.

 

No Man’s Sky идва на Nintendo Switch!

 

Front Mission 1st: Remake съживява класическата тактическа поредица от механици това лято, с обещание за последващо ремастерирано продължение.

 

Kirby може да изяде кола в Kirby and the Forgotten Land. Технически...

 

Този HD ремастър на Chrono Cross ще пристигне на Nintendo Switch на 7 април.

 

KLONOA: Door to Phantomile и Klonoa 2: Lunatea’s Veil излизат за Nintendo Switch на 8 юли.

 

Култовата класика на PlayStation Live A Live се преработва с всичките й протагонисти, периоди от време и различни стилове на игра, които сега са изобразени в HD-2D графика. Излиза на 22 юли.

 

Wii Sports се завръщат с Nintendo Switch Sports. Излиза през април с включени шест спорта, а седми идва по-късно тази година, но ако искате да я опитате рано, тогава има онлайн тест за играта само след няколко седмици.

 

Earthbound и Earthbound Beginnings (по-известни с японското си заглавие Mother) влизат в Nintendo Switch Online...тази вечер!

 

Има ново демо за Triangle Strategy, включващо първите три глави от тази тактическа RPG игра. Ще можете да преместите напредъка си в пълната игра!

 

Пъзел игрите на Valve, Portal 1 и 2, ще излезнат по-късно през тази година за Switch!

 

Zombie Army 4 излиза за Switch през април.

 

48 писти от минали игри се преработват и пренасят в Pass за Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass. Той е в комплекта на Nintendo Switch Online: Expansion Pack!

 

Xenoblade Chronicles 3 ще излезе за Nintendo Switch през септември!Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page