top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Най-значителните новости от Септемврийския Nintendo Direct за 2021

Актуализирано: 14.12.2021 г.

Bayonetta 3 оглави последния Nintendo Direct, пълен с новости.

 
Nintendo Direct September 2021
 

Презентацията на Nintendo Direct на 23 септември беше едно от най-силните представяния на Nintendo в рамките на повече от година. 40-минутното представяне включва презентация на Bayonetta 3 геймплей за първи път, както и актуализации на филма по Super Mario Bros., ново съобщение за играта на Kirby и още няколко изненади. Нека разгледаме най-интересните новости от септемврийския Nintendo Direct:

  • Bayonetta 3 — Изпълненото с екшън заглавие се завръща след години очакване от феновете. Bayonetta 3 ще излезе на пазара през 2022, като за конкретна дата все още не се знае. Създателят на поредицата Хидеки Камия този път се включва в ролята на изпълнителен продуцент.

  • Супер Марио: Филмът — Може би никой не го е очаквал, но като видим кастинга на актьори, в които влизат Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Сет Роугън и др., можем да сме сигурни, че се подхожда сериозно върху проекта. Планирано е анимирания филм за любимите на всички ВиК братя да бъде по кината на 21 Декември, 2022 г.

  • Monster Hunter Rise: Sunbreak — “Масивен експанжън” за ексклузивното заглавие Monster Hunter Rise. Експанжъна ще е под формата на платено DLC и ще бъде наличен през лятото на 2022.

  • Disco Elysium - The Final Cut — Известното приключенско RPG Disco Elysium най-накрая пристига в Nintendo Switch на 12 октомври, а физическата версия идва следващата година. Една от най-добре рецензираните игри за последните няколко години вече идва във портативен вариант.

  • Chocobo GP — В изненада, която никой не би могъл да предвиди, серията Final Fantasy вече е състезател по картинг за Nintendo Switch. Chocobo GP включва съществата от Final Fantasy заедно с асортимент от други герои от поредицата. Ще може да се играе както локално, така и в режим на онлайн мултиплеър, включващ режим на турнир за 64 състезателя, където всеки може да покаже кой е най-добрият. Има и режим на турнир за 64 играчи, така че можете да покажете кой наистина е най-добрият пилешки състезател.

  • Kirby and the Forgotten Land — Кърби влиза в пост-апокалипсиса. Нинтендо взимат любимата на всички розова пухеста топка и я хвърлят в 3D свят, изпълнен с врагове. Можем да очакваме новото заглавие от поредицата през пролетта на 2022 г.

  • Nintendo Switch Online + Expansion Pack — Хайп!!! Предстои нов план за Nintendo Switch Online и абонирането ще ви осигури достъп до различни игри на Nintendo 64 като The Legend of Zelda: Ocarina of Time и Star Fox 64. Освен това ще можете да играете игри на Sega Genesis. Новият план за членство ще бъде добавен в края на октомври и можете да преминете от съществуващия си план, без да се налага да го анулирате. Повече подробности ще дойдат по-късно и още игри ще бъдат добавени след първоначалното пускане, включително The Legend of Zelda: Majora's Mask, а също така ще има и специални контролери, които приличат на оригиналите на съответните системи.

  • Castlevania Advance Collection — Четири класически игри Castlevania идват в Nintendo Switch като Castlevania Advance Collection. Aria of Sorrow, Harmony of Dissonance и Circle of the Moon са включени, както и бонус играта Dracula X. Всички версии на регионите са включени, така че да можете да видите колко различни са някои от тях в Япония в сравнение с на запад. Имате също достъп до способността за превъртане назад. Най-якото е, че вече е налична!

  • Splatoon 3 — Splatoon 3 вече беше обявен и по време на последния Nintendo Direct се появи с поглед към мултиплейъра в играта. Splatoon 3 ще включва "Завръщане на бозайниците" за своя story mode, а играта се развива в хаотичния Splatsville. Играта излиза през 2022 г.


Всички тези новости са доста интригуващи, особено при факта, че скоро излиза OLED варианта на Nintendo Switch, заедно с уникалната Metroid Dread.


111 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page