top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo прекратява покупките на Wii U и 3DS eShop в края на март 2023 г.

Nintendo обяви, че ще сложи край на покупките от eShop за Wii U и 3DS в края на март 2023 г. От само себе си се разбира, но Switch изобщо не е засегнат от този ход.

 
Nintendo 3DS and Wii U Memories
 

На 23 май 2022 г. потребителите вече няма да могат да използват кредитна карта за добавяне на средства към акаунт в eShop в Wii U и 3DS. След това на 29 август те няма да могат да използват карта от eShop за добавяне на средства. Осребряването на кодове за изтегляне все още ще е възможно до края на март 2023 г.


Nintendo казва, че слага край на покупките на Wii U и 3DS eShop, тъй като това е „част от естествения жизнен цикъл на всяка продуктова линия, тъй като с течение на времето става по-малко използван от потребителите“. Въпреки това, те искаха да предоставят предварително известие, „така че потребителите да имат достатъчно време да се подготвят“. Компанията казва, че няма планове за спиране на други онлайн услуги за тези платформи. Освен това, поне засега, „все още ще бъде възможно да изтегляте игри и DLC, да получавате актуализации на софтуера и да се наслаждавате на онлайн игра на Wii U и семейните системи Nintendo 3DS.“


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page