top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo спира всички продажби и пратки в Русия

Nintendo е най-новата компания, която спря продажбите и доставките на своите продукти за Русия на фона на продължаващата инвазия в Украйна.

 
Nintendo
 

Присъединявайки се към Microsoft, PlayStation и десетки други студия за игри, Nintendo спря всички доставки за Русия в „обозримо бъдеще“. Все пак компанията не каза, че това е в подкрепа на Украйна, както повечето издатели и студия.


Решихме да спрем доставката на всички продукти на Nintendo до Русия в обозримо бъдеще. Това се дължи на значителна нестабилност около логистиката на доставката и разпространението на физически стоки.

Тази новина идва дни след като Nintendo постави руския eShop в режим на поддръжка, който не позволява на потребителите да купуват дигитални игри, като на практика спира всички продажби и изтегляния в страната. Tова не е непременно направено и в подкрепа на Украйна, поне не пряко и публично. Nintendo каза, че нейната платежна услуга вече не обработва руски рубли, което принуждава eShop да се затвори временно.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page