top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo: „една от нашите задачи е да гарантираме, че преходът към бъдещите конзоли е плавен"

По време на частта с въпроси и отговори на последния си финансов брифинг, Nintendo беше попитана за това как планира да премине към следващото поколение хардуер.

 
Nintendo
 

Президентът Shuntaro Furukawa обърна внимание на темата и подчерта важността на акаунтите на Nintendo. С тези акаунти Nintendo „се фокусира върху изграждането на дългосрочни отношения с нашите потребители“ Компанията също така ще пусне повече игри за Switch в близко бъдеще и феновете ще могат да „изживеят нашиe заглавия чрез други канали, които не са за игри“. Отговорът също така споменава: „една от нашите задачи е да гарантираме, че преходът към бъдещите поколения хардуер е възможно най-плавен.“


Пълният коментар на Furukawa можете да го прочетете сега:


Вече обявихме някои софтуерни заглавия, които ще бъдат пуснати през следващата пролет. За разлика от миналото, въпреки че Nintendo Switch измина пет години от старта си, все още има богата гама от нови заглавия, които трябва да бъдат пуснати. Най-голямата причина за това е, че благодарение на плавното стартиране на самия Nintendo Switch успяхме да концентрираме ресурсите си за разработка на една платформа. От друга страна, поглеждайки назад към миналия опит от смяната на поколенията, като промяната от ерата на Wii и Nintendo DS, ние осъзнаваме, че една от нашите задачи е да гарантираме, че преходът към бъдещите поколения хардуер е възможно най-плавен. За тази цел ние се фокусираме върху изграждането на дългосрочни отношения с нашите потребители (чрез акаунти на Nintendo). Докато продължаваме да пускаме нов софтуер на Nintendo Switch, за да могат потребителите да се насладят, ние се стремим да поддържаме връзки между поколенията хардуер чрез услуги, които използват акаунти на Nintendo и като им предоставяме възможности да изпитат нашите заглавия чрез други канали, които не са за игри.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page