top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Nintendo Switch версията на Apex Legends ще излезе на 9 март

Актуализирано: 6.02.2021 г.

Apex Legends ще се появи за Nintendo Switch съвсем скоро. Точната дата на излизане е 9 март. Първоначално се говореше, че ще се появи с началото на сезон 8, който стартира на 2 февруари.


Новия сезон се казва Mayhem и вкара доста нови неща като драстични промени по Kings Canyon, 30-30 Repeater Rifle, както и нов герой - Fuse. Всичко това ще получи и Switch версията на Apex Legends. Respawn се гордеят с това постижение да предоставят Apex Legends в толкова малък екран и искат да благодарят на техните партньори Panic Button.


Switch версията на Apex Legends ще има цялото съдържание досега, което са получили и Xbox One, PS4 и PC. В това число ще има и кросплей между всички платформи. Тази версия на играта ще дойде месец след старта на сезон 8 и за да не се чувстват ощетени, всеки, който има Switch версията и си купи батъл паса, ще получи безплатно 30 нива. Освен това, ще получите и двойно количество XP през първите две седмици след излизането на портативната версия на Apex Legends.30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page