top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo Switch EShop продава незавършено заглавие преструвайки се, че е пълната игра.

Nintendo Switch eShop безспорно е бъркотия. Между лопатата, която заравя всякакви интересни игри по време на разпродажбите, до ужасните времена за зареждане на магазина, сега също ще трябва да се притеснявате дали играта, която купувате, е довършена, или не.

 
Dungeon Munchies
 

Един потребител на форума за игри ResetEra сподели историята си в вчера. Той е купил игра, наречена Dungeon Munchies, чрез Nintendo Switch eShop, и за негова изненада тя просто била незавършена. Любопитното е, че тази информация не е на страницата на магазина със споменатото заглавие.

Тази вечер завършвам играта (предполагам?) и определено се почувствах… ужасно. Приключва много внезапно, когато се насочите към това, което очевидно би трябвало да бъде последна зона[…]и докато финалните надписи минаваха, играта ме заредих в нова зона[…]в новата зона, няма много освен врата, която след като щракнете върху нея, изписва поздравления за завършването на глава 2,

съобщава „Rhaknar“ в своята тема в ResetEra.

Едно бързо търсене в Google разкрива какво представлява Dungeon Munchies. Намира се в „ранен достъп“ в Steam. Тя е в ранен достъп от юни 2019 г. В момента има само 2 налични глави. 2 от кой знае колко. Тук идва изненадата: тази информация не се появява НИКЪДЕ на тяхната страница на Steam, страница на Nintendo eShop, нито на официалната им уеб страница. Само на страницата на магазина на Steam има предупреждение за „ранен достъп“, което 100% го прави Steam.


Това са няколко притеснителни факти. Nintendo Switch eShop няма програма за ранен достъп, която да позволява незавършени игри в магазина. Няма етикет за „ранен достъп“ или нещо подобно. Това означава, че не получавате абсолютно никакво предупреждение, когато купувате незавършен продукт. Просто получавате напълно нормална страница в магазина—същата, която имат и всички готови продукти за Nintendo Switch.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page