top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo Switch Online добавя функции за мисии и награди

Nintendo обяви, че мисии и награди са добавени към услугата Switch Online. Тези нови функции ще ви спечелят платинени точки, които могат да бъдат осребрени за артикули в My Nintendo Store и „нови ексклузивни елементи на икони за членове“, които можете да събирате, за да създадете нова потребителски аватар. Ще трябва да имате членство за Nintendo Switch Online, за да получите достъп до тези функции.

 
Nintendo Switch
 

За да получите достъп до тях, можете да отидете до иконата Switch Online на началния екран и след това да изберете раздела „Missions and Rewards“. Nintendo казва, че ще спечелите платинени точки за „неща, които вероятно вече правите с членството си в Nintendo Switch Online“, като например да играете онлайн или да изпробвате библиотеката от класически игри.


След като завършите някои мисии, можете да се върнете към приложението Nintendo Switch Online, за да съберете своите платинени точки. За елементите на аватарите Nintendo казва, че ще можете да избирате от рамки, знаци или фонови елементи, за да създадете своя собствена потребителска икона. Всеки месец ще има различна тема и елементите на иконите ще се обновяват всяка седмица, като предложението за този месец е тематично - Animal Crossing: New Horizons и Super Mario Odyssey.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page