top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според анализатор, Nintendo Switch Pro „никога няма да се появи“

Анализатор от индустрията прогнозира, че Nintendo ще пропусне Switch Pro в полза на следващата голяма конзолна.

 
Nintendo Switch OLED
 

Piers Hard-Rolls от Ampere Analysis говори за своите прогнози - Nintendo, предстоящите конзоли и мнението си за търсеният Nintendo Switch Pro:


В момента очаквам годишното представяне на конзолният пазар да бъде доста еднообразно през 2022 г. Тъй като продажбите на Switch намаляват и ние излизаме от невероятните няколко години за конзолните игри. Въпреки това, Nintendo Switch отново ще бъде най-продаваната конзола. С около 21 милиона продадени, подпомогнати от излизането на Switch OLED. Не очаквам Switch Pro през 2022 г. Имаме конзола от следващо поколение на Nintendo в нашите прогнози за края на 2024 г., така че не съм убеден, че изобщо ще се появи „Pro“ модел.

Докато спекулациите за потенциална Nintendo Switch Pro конзола се появяват от време на време, още през юли миналата година Nintendo заяви, че „няма планове“ за такава конзола:


„Току-що обявихме, че Nintendo Switch OLED ще излезе през октомври 2021 г. Нямаме планове за пускане на друг модел в момента“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


114 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page