top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nintendo обеща да поправи Pokémon Scarlet и Violet

Pokémon Scarlet и Violet стартираха с много проблеми, но разработчиците поне се опитват да се поправят.

 
Pokémon Scarlet and Violet
 

Наред с актуализацията, Nintendo каза, че е наясно с проблеми с производителността и приема отзивите на играчите „сериозно“, тъй като планира корекции. Пачът въвежда както сезон 1 на биткише, така и адресира множество грешки, включително непоследователно възпроизвеждане на музика по време на ключови събития.


Играта рутинно страда от ниска скорост на кадрите, особено в натоварени райони като градове. Също така е обичайно да срещнете сривове, визуални недостатъци и невероятни грешки, като засядане в терена. Автоматичните запазвания намаляват болката, но това все още не е изпипаното изживяване, което очаквате от заглавия за Switch. Понякога графиката също не помага.


Не че Nintendo вероятно се притеснява от недостатъците, засягащи продажбите. Както отбелязва IGN, Nintendo наскоро се похвали, че Pokémon Scarlet и Violet са продали общо 10 милиона копия по целия свят през първите три дни. Подвигът ги превърна в най-бързо продаващите се игри на Nintendo на която и да е от платформите на компанията. Фендомът на Pokémon в Япония изигра основна роля, тъй като вътрешните продажби надхвърлиха 4 милиона.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page