top of page

През 2023 година няма да има нова Call of Duty!

Вече знаем, че въпреки придобиването на Activision от Microsoft, франчайзи като Call of Duty ще продължат да излизат на PlayStation 5 и PS4. Въпреки това, така или иначе няма да има игра на Call of Duty следващата година, тъй като Bloomberg съобщава, че издателят е взел решението да отложи играта от 2023 г. за 2024 г. За да бъде ясно, продължението на Call of Duty: Modern Warfare от Infinity Ward вече е обявено и ще излезе по-късно тази година, както е планирано.

 
Call of Duty
 

Ако докладът е точен, това ще бъде първият път от почти две десетилетия, когато нов Call of Duty не се стартира всяка година. Струва си да се отбележи, че този ход е малко вероятно да бъде свързан с изкупуването, тъй като това все още не е получило одобрение от регулаторите и Activision продължава да работи като независима организация.


Разбира се, това не означава, че изобщо няма да има Call of Duty. Infinity Ward планира сериозна поддръжка след пускането на пазара за своето продължение на Modern Warfare, а новото безплатно за игра „изживяване на Warzone“ ще стартира в някакъв момент през 2023 г. С всичко това в процес на подготовка, това може би се чувства като подходящ момент за издателя да нулира часовника – особено като се има предвид, че Call of Duty: Vanguard не достигна върховете от миналото.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

161 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page