top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализацията на No Man’s Sky Sentinel преработва бойната система, и я прави по-предизвикателна

Разработчикът на No Man’s Sky, Hello Games, пусна първата актуализация на играта за 2022 г., която я прави по-предизвикателна.

 
No Man’s Sky Sentinel
 

Обявена и пусната, актуализацията No Man’s Sky Sentinel носи основен ремонт на бойните системи и враговете в играта, за да я направи много по-трудна. Актуализацията е достъпна за PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, както и чрез Xbox GamePass и за VR.

The Sentinels, които вече съществуват в No Man’s Sky, са получили ъпгрейд, който ги прави по-интересни и по-забавни за поражение. В актуализацията са добавени нови класове дронове – включително тежки машини, призоваващи и ремонтни единици – и всеки Sentinel вече разполага със собствени мобилни енергийни щитове и има достъп до оръжия. Също така в тази актуализация е включена свежа история за това как Sentinels са се появили под формата на нови сюжетни мисии.


За щастие на играчите, тази актуализация ще донесе и набор от бойни подобрения. След като последната актуализация бъде изтеглена, играчите ще имат достъп до нови оръжия и ъпдейти за тях, като неутронно оръдие и зашеметяваща граната. Ще можете да инсталирате AI на вашият собствен Minotaur Exomech и той да ви защитава по време на битка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


113 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page