top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализацията на No Man’s Sky Sentinel преработва бойната система, и я прави по-предизвикателна

Разработчикът на No Man’s Sky, Hello Games, пусна първата актуализация на играта за 2022 г., която я прави по-предизвикателна.

 
No Man’s Sky Sentinel
 

Обявена и пусната, актуализацията No Man’s Sky Sentinel носи основен ремонт на бойните системи и враговете в играта, за да я направи много по-трудна. Актуализацията е достъпна за PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, както и чрез Xbox GamePass и за VR.

The Sentinels, които вече съществуват в No Man’s Sky, са получили ъпгрейд, който ги прави по-интересни и по-забавни за поражение. В актуализацията са добавени нови класове дронове – включително тежки машини, призоваващи и ремонтни единици – и всеки Sentinel вече разполага със собствени мобилни енергийни щитове и има достъп до оръжия. Също така в тази актуализация е включена свежа история за това как Sentinels са се появили под формата на нови сюжетни мисии.


За щастие на играчите, тази актуализация ще донесе и набор от бойни подобрения. След като последната актуализация бъде изтеглена, играчите ще имат достъп до нови оръжия и ъпдейти за тях, като неутронно оръдие и зашеметяваща граната. Ще можете да инсталирате AI на вашият собствен Minotaur Exomech и той да ви защитава по време на битка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download113 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Yorumlar


bottom of page