top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новата актуализация на No Man's Sky e вече налична. Има космически пирати!

Актуализирано: 24.04.2022 г.

Космическите пирати идват в No Man's Sky с актуализацията Outlaws.

 
No Man's sky
 

Разработчикът Hello Games обяви, че докато предишната актуализация Sentinels беше фокусирана върху наземните битки, Outlaws ще преразгледа космическите битки и ще добави други нови функции.


Те са оглавени от въвеждането на пиратски подземен свят, който позволява на играчите да въплъщават в Хан Соло с нови мисии за бунт и контрабанда. Престъпниците превзеха космическите станции в цялата галактика и ги превърнаха в опасни, беззаконни места, където играчите могат да купуват незаконни стоки и да ги изнасят контрабандно срещу значителна парична награда.


Актуализацията също така добавя бързият Solar Starship, първият нов тип кораб от повече от две години, а за играчите, които не искат се откажат от предишен кораб, за да направят място, броят на корабите, които играчът може да притежава, се е увеличил от шест на девет.Играчите могат също да наемат своя собствена ескадрила от крила с функцията за ескадрили и се насърчават да изградят своя перфектен флот от кораби и пилоти.


Hello Games обеща повече скорост и вълнение в космическата битка като цяло с подобрено управление и визуални ефекти. Вражеските звездолети вече имат щитове, докато изборът на оръжия на играча е разширен с нови вторични ефекти, като например възможността да забавят вражеските двигатели или да деактивират системите за щитове.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page