top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Все още няма премиерна дата за Digimon Survive (видео)

Digimon Con стартира със специални въпроси и отговори с участието на екипа на Digimon Survive. За съжаление всичко започна с извинение на феновете, че не можеха да предоставят никаква нова информация.

 
Digimon Survive
 

Накратко, все още няма дата на излизане, но продуцентът Kazumasa Habu и екипът се надяват, че феновете могат да изчакат още малко.


Bandai продължи, за да обясни как играта в момента се разработва от нов екип - и въпреки че промените са причинили много несигурност, изглежда усилията на новия екип за разработчици вече са върнали играта на правилния път и излизането е все по-близо и по-близо.


В отговор на нашата покана за запитвания, получихме редица въпроси относно състоянието на разработка на Digimon Survive. Много съжаляваме, че ви накарахме да чакате, въпреки че го очаквате с нетърпение. Отново се извиняваме, че не предоставихме нова информация и/или ви накарахме да чакате. Искрено се извиняваме за закъснението.

Както вече ви информирахме, веднъж отложихме пускането поради промяна в екипа за разработка и че сега разработваме играта с нов екип за разработка. Смяната на отборите доведе до много преработка на играта, което доведе до забавяне. Това предизвика много несигурност, която ни попречи да предоставяме редовни актуализации. Въпреки това, благодарение на усилията на новия екип за разработка, сега можем да се върнем на пистата, все по-близо и по-близо до завършването на играта.

Що се отнася до информацията за датата на пускане, се очаква да отнеме малко повече време, тъй като все още я коригираме. Още веднъж искрено се извиняваме за закъснението. Но ще сме благодарни, ако изчакате още малко.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page