top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

На EVO 2022 няма да има Super Smash Bros заради Nintendo

Nintendo взе решение да няма Super Smash Bros. на EVO 2022, най-големият турнир по бойни игри в света, който сега е собственост на Sony, за първи път от 2007 г.

 
Evo 2022
 

EVO сподели съобщение, с което обявява новината в Twitter преди шоуто за EVO 2022 на 8 март.


Моля, присъединете се към нас на 8 март в twitch.tv/evo за EVO 2022. Въпреки че сме благодарни за всички невероятни игри, които ще се присъединиха към нас по-късно тази година в Лас Вегас, искаме да ви уведомим предварително, че Super Smash Bros. няма да се появи. От 2007 г. виждаме исторически моменти на Super Smash Bros., създадени на събитията на EVO. Тъжни сме, че Nintendo избра да не продължи това с нас, тази година. В бъдеще се надяваме отново да празнуваме Super Smash Bros.

, написа EVO.


Изборът на Nintendo да не бъде част от EVO следва покупката от Sony на турнира за бойни игри през 2021 г. По време на обявяването на придобиването Nintendo каза, че желае най-доброто на организаторите на шоуто. Това решение, поне засега, изглежда е взето.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

 GAME.bg mobile app download41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page