top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Norman Reedus потвърди, че продължението на Death Stranding е в разработка

Norman Reedus привидно потвърди, че продължението на Death Stranding е в процес на разработка.

 
Death Stranding
 

В ново интервю, Reedus – актьорът зад главната роля, Sam Porter Bridges – обсъжда Death Stranding и каза: „Току-що започнахме вторaта“.Той последва, обяснявайки как е възникнала ролята му:


Guillermo Del Toro, който ми даде първия ми филм, ми се обади и каза: „Хей, има човек на име Hideo Kojima, той ще ти се обади, просто кажи „да“. И аз си казвам: „Какво искаш да кажеш?“ Той казва: „Спри да бъдеш задник, просто кажи „да“. Тогава бях в Сан Диего и Hideo дойде с голяма група хора, той е от Токио, и ми показа над какво работи в една игра, наречена Silent Hill. Бях поразен от това, което той ми показваше, и си казах: „Да, нека направим това“. Това не е Ms. Pacman. Толкова е реалистично, толкова е футуристично, толкова сложно и красиво и бях напълно изумен. Отне ми може би две или три години, за да завърша всички сесии на MoCap и всичко. Отнема много работа. И тогава играта излезе и спечели всички тези награди и беше огромно нещо, така че ние току-що започнахме вторaта част.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

ความคิดเห็น


bottom of page