top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече може да ъпдейтвате DualSense контролера през компютър

Контролерът DualSense вече може да получава актуализации на фърмуера чрез компютър, без да е необходимо да се свързва с PS5 конзола, обяви Sony Interactive Entertainment.

 
DualSense
 

Това е благодарение на нов софтуер на Windows, известен като Firmware updater за безжичния контролер DualSense, който вече е достъпен за вземане чрез уебсайта на PlayStation. С това можете да включите своя DualSense чрез USB, за да изтеглите най-новата актуализация на фърмуера на контролера от сървърите на Sony.


Преди това контролерът DualSense можеше да бъде актуализиран само чрез свързването му към PS5. Сега е възможно потребителите на компютри да поддържат своя контролер актуализиран, без дори да притежават PS5, което е удобно за тези, които притежават контролера, само за да играят портове на компютър на бивши ексклузивни заглавия за PlayStation.


Sony пусна редица ключови заглавия на PlayStation за PC през последните няколко години, включително Horizon Zero Dawn, Days Gone и God of War.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page