top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nuclear Blaze ще излезе за конзоли през 2023

Red Art Games сподели наскоро нов трейлър от Nuclear Blaze, потвърждавайки, че ще публикува инди заглавието на конзоли на 28 април 2023 г. Играта ще бъде достъпна както дигитално, така и на физически носител.

 
Nuclear Blaze
 

Nuclear Blaze е 2D платформинг изживяване, разработено от един от бившите членове на Motion Twin, екипът зад Dead Cells. Nuclear Blaze е първото заглавие от собственото студио на Sébastien Bénard, известно като Deepnight Games. Играта беше пусната за първи път в Steam през октомври 2021 г., като получи добри отзиви.


За разлика от Dead Cells, Nuclear Blaze не е roguelike. Тя е екшън приключенски платформинг, около пожарникар, който се опитва да държи под контрол продължаващия хаос в мистериозно съоръжение, като същевременно разгадава тайните зад мястото и причината, поради която гори.

Вместо да направят трудна игра за хардкор играчи, Deepnight Games се опитаха да направят Nuclear Blaze възможно най-достъпна. Играта дори разполага с "детски режим", който позволява на по-малките играчи да се наслаждават на играта, без да се занимават с много трудни ситуации и трудни за овладяване механики. Като се има предвид това, играта все още е достатъчно предизвикателна за тези, които искат баланс между геймплей и история.


Дигиталната версия на Nuclear Blaze ще бъде достъпна за PS4, Xbox One и Ninetndo Switch.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page