top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Nvidia увеличава таксата за абонамент към GeForce Now

Компанията взе решението да увеличи таксата за платената версия на абонамента към GeForce Now, тяхната стрийминг услуга. Безплатната версия ще си остане такава, но ще можете да стриймвате видео игрите, които притежавате, с ограничения колко време можете да ги разцъквате. Добрата новина е, че няма да ви се налага да чакате ред.


GeForce Now ще има за момента само два вида абонамент - безплатния и платения, който се казва Priority Tier (преди носеше името Founders Tier). Както споменахме преди малко, таксата за Priority Tier се увеличава и от 5$ става на 10$. Ако решите да си закупите платения абонамент към GeForce Now, то ще получите предимство при чакане на ред за място в сървъра, достъп до допълнителна мощ, което ще ви позволи ray tracing за заглавия, които имат тази опция, както и повече часове за гейминг сесии.


Ако вече имате платен абонамент за GeForce Now, то таксата няма да се увеличи и ще продължавате да си плащате по 5$ на месец, но това е само ако не си прекъснете Priority Tier-a. Ако по някаква причина не си го подновите, то следващия път ще трябва да заплатите новата цена от 10$ на месец.


Nvidia имат планове да вкарат нови екстри към стрийминг услугата. Едната от тях е да увеличат броят на игри, които излизат при тях всеки месец, от 10 на 15. Друга екстра, която искат да осъществят е да направят по-лесен начина да стартирате игрите си от други платформи като Steam, EA Play и др. през cloud услугата

283 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page