top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Кога ще излезе Nvidia RTX 2050?

През последните няколко месеца чухме много слухове, че серията RTX 40 може да бъде обявена по-рано от очакваното. Някои вече посочиха CES 2022 като изложението, на което Nvidia представя нова серия графични процесори, но очевидно нещата не са така. Тъй като Nvidia ще представи нова карта от своите графични процесори от миналото поколение, серията RTX 20.

 
Nvidia RTX Release
 

В скорошно прессъобщение Nvidia разкри, че ще представят RTX 2050 за лаптопи на CES 2022. Новият графичен процесор е базиран на технологията RTX 30. Е, тогава защо не го нарекът RTX 3040? Никой не знае. Можете да очаквате лаптопите, захранвани с RTX 2050, да се появят на пазара през пролетта на 2022 г., което е второто тримесечие на следващата година.


Като графичен процесор, базиран на серията RTX 30, RTX 2050 ще захранва бюджетните лаптопи от 2022 г. и вероятно може да донесе широка нова гама от лаптопи от средно и ниско ниво на достъпна цена.


В допълнение към RTX 2050, Nvidia ще покаже и MX550 и MX570 за лаптопи.

От това, което можем да видим преди изложението, е много съмнително да получим някакво голямо съобщение от Nvidia или AMD за чисто нов проект, въпреки че се говори, че AMD може да има нещо ново за споделяне за следващите си процесори.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page