top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nvidia обявиха специално събитие за следващата седмица

2021 г. беше екстремна за Nvidia . От една страна годината беше невероятно успешна за Nvidia, като видео картите бяха разпродадени по целия свят. От страна липсата на наличност на нови графични процесори и нарастващите цени, дължащи се на скелперите и копаенето на криптовалута, накараха ентусиастите на компютърни игри да порицаят Nvidia. Сега Nvidia обяви, че планира специално събитие за следващия месец на CES 2022, но мнозина се питат дали нещо ще се промени през 2022 г.

 
Nvidia
 

В кратко съобщение, споделено чрез официалния акаунт на Nvidia GeForce в Twitter, Nvidia обяви, че събитието Special Broadcast ще се излъчи на 4 януари. Събитието ще включва някои „вълнуващи новини“, насочени към „света на игрите“. Уеб страница, създадена за излъчването, обяснява, че Nvidia ще сподели своите „последни пробиви в ускорените изчисления“. Темите на фокус ще включват дизайн, симулация, игри и автономни превозни средства.

Nvidia Twitter

По отношение на гейминг фокуса на Nvidia, за събитието конкретно, уеб страницата на Nvidia Special Event се фокусира върху три теми: GeForce RTX 30 Series графични карти, GeForce RTX 30 Series лаптопи и Nvidia DLSS.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page